У тебе все набагато краще
Складеться життя і напишеться нова музика.
Тільки забудь про мене та усіх пропащих,
І проти пристріту приший на комір ґудзика.
Не сумнівайся-французька зовсім легенька мова,
А у абстракції є головними фантазії.
У тебе всі риси нового всесвітнього Казанови
Навіть без ВНЗ або нудної гімназії.
Не сумнівайся-ти досканало володієш гітарою,
Якщо спитають, то ти "живіш живого".
Ти /не/ любиш брендові кубінські сігари.
Не знаєш, що там у мене нового.
Не сумнівайся-для тебе повітря, це просто "О",
Для тебе в житті завжди усе найкраще.
Навіть запевнять ворожчині карти таро:
"Не сумнівайся-у тебе все набагато краще"
Свидетельство о публикации №113070400399