Ноти

І пропали в мені ті вічні ноти.
Не заграє всередині співом твоїм душа.
Та тепер, коли дорослими стали трохи,
Ми можемо знати про що віщував нам Джа.

Ми невпевнено робимо перші кроки.
Я сподіваюсь, що кожен із нас дістанеться місця,
Де зможемо спокійно пересидіти поки
Не зрозуміємо ми, що зліплені з одного тіста.

А поки мені на південь, тобі на північ.
Може зустрінемось якось, поговоримо трохи.
Та доки память моя сповнена протиріч
Не забути мені пісні нашої ноти.


Рецензии