Все життя в самот

Все життя в самоті -
Віддавали тобі тільки тіло..
Завжди очі не ті -
Серце іншого зовсім хотіло.

Візерунки мороз
Накладав на обличчя і скроні.
В очі холод заповз,
й випав інієм прямо в долоні...

Все життя в самоті,
Хоч і ночі палали вогняні..
Та перлини в смітті
Не знайти, якщо  долі оманні...

Чому ж мовчки благав
Ту, ща стала б єдинним притулком.
Біль у вісім октав
Розкришила роки, наче булку.

Все життя в самоті,
І зима вже стоїть на порозі.
Де ви очі, що ті -
Де ти, мила, на цьому морозі?

Небо крає виття -
На шматки, як твою сиву душу.
Без любові життя -
Це засохла, поломана груша...

Самотію і я,
Бо без тебе все смуток і морок!
Сім сердець у "сім"я",
Тільки зустрічі радість не скоро...

Ти дочуй тихий спів,
Це тебе, одного, я гукаю...
Все збулось, як хотів -
Я не просто люблю, я кохаю...

Огромная благодарность Юрию Зозуле за помощь в правке стиха.


Рецензии