Складно укр

Ой, не солодко мені с тобою,
ти чіпляєш мозоль на серці.
Для тебе являюсь простою,
і мені не відкриє дверці.

На душі ти моєй журба,
не мене, нажаль, обіймаєш.
Я б і вічність була твоя,
але навіть про це не знаєш.

Може і я твій не легкий сум,
емоцій твоїх не сприймаю.
Краще будеш моїм другом,
я тебе любим прощаю.


Рецензии