Спасибо укр

Давай не переходити границі,
і почуття залишимо як є.
Ти з тих хто мене в світі розуміє,
але, мабуть, не буде "ми".

І доля з нами так розпорядилась,
залишишся назавжди другом.
Якщо б не так я навіть і любила,
але не буде цього і потім.

Мабуть на краще, що ми не зустрілись,
коли не зовсім було складно.
І, може, з тих кого назву найближчім,
але і за це тобі скажу спасибі.


Рецензии