Чекання

Хай вранішня сльоза омиє очі
І зросить серце смутком золотим,
Здійсняться наяву всі сни дівочі,
Кохання відчиняє двері в дім...

                В  покорі виструнчилися смереки...
                Хай снігова хурделиця! – Дарма!
                ...Цілунок ніжний – і приліт  лелеки...
                Віщує щастя лиш любов сама...


Рецензии