Щастя
і засинати лиш з тобой.
Щастя - це сніданок розділяти,
із рідною тобі душой.
Щастя - це колисочку гойдати,
і причесувать своє дитя.
Щастя - рідну мати обіймати,
і бачити її щодня.
Щастя - це коли всі мрії на яву,
всі бажання, всі надії в силі.
Щастя - вірити тобі лиш одному,
бути лиш від тебе при надії.
Свидетельство о публикации №113070308243