***

Я чекала в снах на тебе,
Я співала пісню ту солодку, -
Теж для тебе.
Благати я не стану – гордість маю.
Та у пам’яті зоставлю,
Ті хвилини РАЮ.

Досить довго я кохала,
Й в самотності страждала,
Не промовивши ні слова,
Я ходила, я молила про хвилинку,
Про секундочку в теплоті.

Та я більше так не можу,
Серце щось щемить,
І вже пісня не звучить,
А твій холод, що так віє,
Будоражить і не гріє.
Заставляє сльози лити,
І душу на замки закрити.


Рецензии