Хот ла я пташкою стати
у небо летіть, в височінь.
Могла би навколішки стати,
та гордість мені не велить.
Могла би я гори високі,
моря, океани пройти.
Могла би життя все віддати,
заради кохання, здійсненності мрій.
Хотіла метеликом стати,
в долонях твоїх я хотіла сидіть.
Могла би всім серцем кохати,
і душу коханням зігріть.
Свидетельство о публикации №113070307253