ДОЩ
Статечно падав дощ. Ретельно, щедро,
Наскільки мав, віддав свою вологу.
А я, хоч і люблю дощі сердечно,
Долоні не підставила під нього,
Бо вчора падав юний, щирий дощик,
І я під ним весь ранок танцювала.
Така щаслива, радісна і мокра
Тебе будила й ніжно цілувала.
Свидетельство о публикации №113070300617