Ми з тобою на ви...

Ми  з  тобою  на  "ви" -
по-осінньому  стримано-сумно.
Ти  приходиш  у  сни...
Чи  то  добре,  чи  є  те  розумним?
Стане  сил,  а  чи  ні
зустрічати  спокійно  твій  погляд?
Давнiй  бiль  у  мені: 
не  судилось,  щоб  ми  ішли  поряд.
Та  нехай  увесь  світ
шкереберть  полетить  -  я  щаслива,
навіть  тим,  що  вві  сні
зустрічатись  з  тобою  можливо...


Рецензии