Свiтла цiвка медова
Світла цівка медова
Золота-золота.
Жовті очі кульбабки,
Жовтий погляд кота.
Липень. Вечір. Багаття.
Тепла зоряна ніч.
Нас багато. Гітара.
Не склепити нам віч...
Світла цівка медова
Золота-золота
Проведе нас у осінь
Крізь літа, крізь літа...
Свидетельство о публикации №113070300283