Будь...
Стривожив ти мене сьогодні,
Тепер власкав і вколиши.
Страхів розбурхані безодні
Стули, засій і причеши.
Будь вітром, що над споришами,
Будь сонцем, що сія з-за хмар,
Будь миром, що в ладу із нами.
... Та ти сьогодні, як комар.
Дзижчиш, не маючи спочинку,
І це спонукує мене
Обуритись словам і вчинкам,
Та усміхнусь, бо й це мине!..
Стривожив ти мене сьогодні,
Тепер власкав і вколиши.
Страхів розбурхані безодні
Стули, засій і причеши.
Будь вітром, що над споришами,
Будь сонцем, що сія з-за хмар,
Будь миром, що в ладу із нами,
Будь тим, для кого серця жар!
Свидетельство о публикации №113070300251
Ирина Казимирова 20.09.2013 23:13 Заявить о нарушении
Любов Ведута 21.09.2013 11:58 Заявить о нарушении