I love you!

Блимає сонце,
Прямо в віконце –
Я… не сплю.
Я простягаю
Руки до сонця –
I… love you!

Білим я птахом,
Плину над дахом,
По… весні.
Мене лоскочуть,
Пір'я тріпочуть
Про…мені.

Щастя хвилини рідкі.
Я пишу ці рядки,
Мов би збираю квітки,
Для тебе, ми-ла.

Щира твоя любов,
Так зігріває кров,
Що схаменутись знов
Мені, не си-ла…

Віями очі,
Твої тріпочуть.
I…Love you!
Для тебе, мила
Все, що захочеш,
Я зроблю.

Білим я птахом,
Плину над дахом,
По… весні…
Нехай лоскочуть,
Пір'я тріпочуть
Про…мені.

Хай оминає журба…
Мчить за добою доба…
Та хай не за бува,
Доля, про мрії.

Хай же не лиш уві сні,
Доля тобі і мені,
Скрасить життєві дні,
Здійснить надії…

Блимає сонце,
Прямо в віконце –
Я… не сплю.
Я простягаю
Руки до сонця –
I…love you!

Білим я птахом,
Плину над дахом,
По…весні…
Мене стрічають
І проводжають
Про…мені.


Рецензии