Не питай

Не питай у мене, любий, не питай...
І бери, що хочеш  собі, забирай
Залиш, не  зчаровуй  мої думки,
Душу свою ховаю, поміж  рядки.

Я не хочу знати, ідеш то йди!
Але серце моє облиш, не жди,
Зачиняю його, ключ не віддам               
То любов пускає нас в свій туман.

Вона завжди  знає, де що  болить
Приходить - сміється, а поки спить.
Примарні бажання, в очах  пливе,
Та я не піддамся, то вітер дме!

Бери все, що хочеш, нам гарно й так
Бо знову  літаю, живу в зірках!
Вимагає освідчень любов, мовчу.
Живе десь в надіях... а може втечу?

Innes


Рецензии