Гра укр

І скули зводить
від взаємної гри.
А ти десь в сердці,
застряв на довго.

С тобою ми зустрінимся,
лише в моєму сні.
А поглят свій відводиш,
бо майже не знайомі.

І болісно десь там,
де кажуть є душа.
Чому кохання душне,
і спокій не дає.

Писати знову вірші,
давати їх читати.
Тим людям світлим,
що на долю зрозуміють.


Рецензии