Прыпаяв бы я вампам улад

Влад ВерХовНэньКэй Рад!

Я тут гондэ Янив навищав.
А навищо  – ны видаю й сам.
Получайиця бо ш,  тилькы Бош понимае богов.

Я па Янаве ХОдзив писком.
А чаго ш гэта? Ведзь фсё с камнёф.
Ах, на дзива, щэ ё бо хрущов, що вмостыв шось ны всё щ.

Я наткнувся на О моск…вичёф!
Шо, хо, рай гаж зробылы Брыль Ляль.
Ибо клычуть: эй, ты! Ходзь до нас! Мы дамо  пару сь камнь.

Я шиРоко шь до яший шяГал.
А потом ша й да й Галий ЖваньКах.
Ибон ий ШийРийМэта с Клища я ны вийДыйВаль ф баньц.

Я МицКейВийч! Э! Валь я зе, Брайль!
Ты цёго гето гетто ны баць?
Ис чырВойНых ось дрэв жа наклаВВ
Я табе жа митал.

Ось мы сь ятий Ятвяг пайЧыйТаф ш!
И хацимо сицясь апСюзьДаць:
Ци-то правда, сцо Вась Брысь дурак, ци ли чы й прыдуРакЦ.

От так вот я й в маманьк паяДаф
Супер-котав улад па начах:
Да а шо-то ты став зневажат
Сфаю мачаху й так!?

Мы сыды но у ящыках срак,
Скиль жэ пташкы но в вырай лыхтять.
Да чаво там! ЛивиЗар пакХажь вець цебе прам фсю прадв.
Ведзь чытали жыды дажь Блавацк: пра Хрыстос с ихни й Яхв.

Да! Ну, как!? Праваславн
Ведзь была Ведзьма та й.

И чаво ж то Масква шэ й ны квакчэ й пра Нас?
Га? Куда все ШпарГалк
ПазаКидыВал пранц?

РукаПисНый ОтДел.
Лист такой-то. С фанер К.
И а ны саранча а ны йздай кныжку б Маць.

ИлРУсрацый ныма жэ бо й в Вась,
Шоб пынька вам за прац.

Шилий-милий мы мыль зь с Шиляга
Трэци дзень немцэв звень.


Рецензии