ця д вчина, як й двадцять, вигляда на в с мнадцять

Я подобаюсь дамам рокам сорока
В яких вже є діти і проста душа.
Чи духовно бідним жінкам від тридцяти
Які закохані в неминучу кару біди.
Розірвані зв'язки, як кольє, на шиї у них висять
Чи змішаним мадам під п'ятдесят.
Я люблю дівчину, якій двадцять, виглядає на вісімнадцять
Гарне тату на зап'ясті .
Вона не встигла обрати собі чоловіка щастя
Але ми з нею дуже сильно пов'язані.
Я лежу в колясці кохання
І ця дівчина, якій двадцять, виглядає на вісімнадцять
так мило мене колихає.


Рецензии