Бажаний лист
Зацілую у шовкові плечі.
Я тебе обійму й ціла вічність мине,
Одразу забудь про втечу.
Занирюйсь у мене, лоскочячи моіі руки,
Я тебе одну буду довго плекати.
Я буду з тобою завжди, залишусь відгуком
І буду тебе я кохати.
Ти мені потрібна. Приіідь, я благаю
Уста твоіі хоч би побачить,
Ти схожа на ангела-мешканку Раю.
А те що хвилююсь-нічого не значить.
Приходь, я тебе не ввідам вже ніколи.
Приходь. Я для тебе завжди бадьорий.
Приходь, я зупиню всі на світі віхоли.
Приходь. Підпис. Море.
Свидетельство о публикации №113070104395