Я тебе кохаю...
Мила, величава,
Та не сперичаю,
Ти моя ласкава.
Лиш тебе цілую,
Рідна і кохана,
Все мене дивуєш,
Ти моя бажана.
Перший поцілунок,
Ми не забуваєм,
Мов життя дарунок,
Щастя потішає.
Ти ночі зіркові,
Досі пам'ятаєш,
Дивні, та казкові,
Кращих не бажаєш.
Все на добрім слові,
Вранці поцілую
У вуста медові,
Люблю, та ціную…
Думками блукаю,
Та молюсь, кохана,
Серцем відчуваю,
Те, що ти бажана…
Автор Геннадій Сівак.
30 червня 2013 року
Свидетельство о публикации №113070103370