Я не хочу укр

Я не стану для тебе зіркою,
не світитиму як маяк.
І піду зі своєю душею,
буду шукати свій шлях.

Не трави мене більше коханням,
відпусти у далекі края.
На вустах моїх тихе признання:
"Відпусти, бо вже не твоя!"

І не хочу я кожної ночі,
бачіть сни, де ми ще щасливі.
Все закінчилось, розплющь очі,
почуття, як хрусталь розбили.


Рецензии