Зрозум ти тебе я боюсь
Тихий спокій уже догорає,
Я ковтаю думки і дивлюсь
Білий іній на сосни лягає!
Зрозуміти тебе я боюсь...
Та тікати уже несила,
У коханні тобі не клянусь,
Хоч, неначе дитину, рстила.
Зрозуміти тебе я боюсь,
Хоч згортаю проміння в долоні,
Із думками своїми борюсь...
Щоб не бути в твоєму полоні!
Зрозуміти тебе я боюсь...
Свидетельство о публикации №113063009423