Передзвони поколiнь

Листаю  сімейні  альбоми  -
Своїх  поколінь  передзвони.
Зміни  життя  ідуть  стрімко,
З  ними  змагається  думка.
Останні  роки  промайнули
І  скільки  усього  змінили!
Зростає  нове  покоління
З  насіння,  дерев  і  коріння.
Лиш  Богу  відомо,  він знає
В  житті  що  на  молодь  чекає.
Дивлюся  й  жагуче  волію:
Здійснять  віковічнії  мрії
До  волі,  звитяги  й  достатку,
Помітного  сліду – на  згадку!
  28.06. 2013р., Київ


Рецензии