Брайт
Ій бракує сміливості та фарб яскравих.
Любить фільми, в яких кричать:"Стій, ковбою!"
Місіс Брайт не уміє співати і готувати каву.
Ій вважається, що все на світі-біле.
Ій все чуються чИіісь невпевненні кроки.
Місіс Брайт може мити кота із милом.
Місіс Брайт знов чекає, коли уже наступить це "доти"
Місіс Брайт відрізняється вихованням і простотою,
А "шляхетним дівчатам не личить ставити лікті на стіл"
Місіс Брайт багато, що знає, але не про все говорить.
Притаманно ій з книжок, навіть нових, витирати пил.
Місіс Брайт бажає поіхати з нудного Лондону,
У Брюссель або, навіть, у гамірний Амстердам.
Мріє стати продюссером гурту або Гарольда Коногу,
Або навіть самій на сцені співати стареньку "Падам".
Місіс Брайт назавжди залишиться невиліковним dreamer'ом.
І в іііі голові розмовляють якісь голоси про погоду.
Вона не ходила на концерт Кобейна, тим паче Бібера
І для чогось місіс Брайт чекає свою нагоду.
Ця дівчина, хоча вона вже давно літня жінка,
Знає напам'ять вірші Шекспіра та пам'ятає картини Моне,
Про вагу не говорить, але всі добре знають "вона-піріінка"
А також, що для неіі немає часточки "не".
А коли місіс Брайт гуляє з онучкою по вуличці,
Коли це маленьке диво починає щось промовляти невпинно,
Місіс Брайт говорить:"Мила, будь як бабця, завжди розумничкою
І зумій на усе життя залишитись дитиною!"
Свидетельство о публикации №113063003861