Випадок на украинском языке

Очі пронизливі – чорні глибокі
Тіло до тіла торкається боязко.
Знаю-загину. Лише тільки дотик.
Серце теплішає. Страшно і солодко!

Так не буває – це все  тільки вигадки
Просто нестерпне бажання свободи.
Це так сучасно: не зустріч, а випадок
Пристрасть, як літо - так швидко проходить.

Ніч нам дарована – часу обмежено
Так скористуйся хвилиною слабості.
Я не розгублена. Я не збентежена.
Просто не вірю коханню і радості.
29/06/13


Рецензии