Украiна - це...

Україна - це ріки і гори.
Україна - це щира земля!
Україна і вільна й простора,
Україна - то мати моя!

А батьків своїх не вибирають -
Тож, від серця, вклонюся тобі,
Мій пісенний, співочий мій краю -
Слів подяки не втримати, ні!

За красу твою, лагідність, вроду,
За роскішную мову твою!
Щирість, людяність твого народу,
Щебетання пташок у гаю.

Ти єдина у цілому світі -
Найласкавіша, найдорога...
Грішна й праведна - ми твої діти
І любов в наших душах жива!


Рецензии