Давайце будзем у словах асцярожны!

Не абраняйце колкiя слава.
Не выпаляйце горыч упаспешку.
Заўжды хай будзе здравай галава,
Не паспяшайце выказаць насмешку.
Пустыя словы – гэта звон дарэмны,
А гразкiя – як брудная вадзiца,
Бы звалены калодзеж дрэнны –
Другому дзе нiяк там не напiцца.
Николi не кiдайце крыўды словы.
Не абраняйце iх на раздарожжы –
Яны згубiць без зброi ўсiх гатовы.
Давайце будзем у словах асцярожны!


Рецензии