Уходзiць восень ганарова...

Уходзiць восень ганарова
Цiхiм крокам, сумам журавоў …
Асыпав лiсце паспяхова,
Уходзiць восень ганарова.
… Завтра гаспадыняй суровай
Прыдзе зiма – каралева снягоў.
Уходзiць восень ганарова,
Цiхiм крокам… сумам журавоў …


Рецензии