МУЗА

Ти прийшла, моя нежданна гостя,
Принесла творіння неземне,
Мов калинової осенні волосся,
Обіймаєш лагідно мене.

Ти прийшла під тихий звук роялю,
І присіла скромно у кутку,
Я тебе, як завжди, не пізнаю,
Звично так повз тебе я пройду...

Ти підеш під дзвінкий стук карети,
Так і не признаєшся мені,
Як любов нам грала на клорнеті
Чарівні і лагідні пісні.

Чом же ти, моя казкова фея,
Не прийшла сьогодні у ві сні?


Рецензии
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.