Кава з присмаком бальзаму

Холоне кава на столі,
Зприємним присмаком бальзаму.
Зима навіяла мені
Минулих спогадів оману.

І тане сніг в моїй руці,
Що спав тихенько на балконі,
Над ним літають горобці,
Сідають на мої долоні.

І пахне день твоїм теплом,
Солодким запахом малини,
Така ж п"янка моя любов
З журливим присмаком калини!

                30.12.2010 року


Рецензии