я не зможу тебе

я не зможу тебе віддати у небо .
воно такє велике , бездонне , безмежне .
я загублю тебе посеред тисячи хмар
і яскравих зірок .

навіщо ти такий тому небу ?
воно не любить тебе так як я .
я прошу не залишай мене на землі .
вона холодна ,коли не поруч ти. 


Рецензии