Ой, гоп, шито - крито...

Ой , гоп , чвари – чвари…
Утекли від нас татари.
Бо в козака шабля є,
Ще й горілку добре п 'є.
Ой , гоп , ноги – дриги,
Сапа є , нема мотиги.
Коней нічим підкувати,
Краще буду танцювати.
Ой , гоп , шито – крито,
Ниточками все пошито.
Хоч на голову я стану
Танцювать не перестану.
Ой , гоп , дриці – дриці,
Які ж гарні молодиці,
Я між ними поганяю,
Може якусь і вболтаю.
Ой , гоп , тілі – тілі,
Люблю жіночку при тілі,
Притулюся – серце б' ється,
Нижче пояса товчеться.
Ой , гоп , дриця – дриця…
-    А я , що , не молодиця ?
Розбуй очі , придивися,
Бо не дам , і не просися.
-    Ой , гоп , тралі – валі,
Збігаю до баби Галі ,
Бахну з кумом по п’ять грам,
Чи й не горе, що не дам !!!
Ой , гоп , уха – ха,
Кум, як пара сапога,
Поки ти мене пиляла
Кума дівчина забрала.
Ой , гоп , йоли – пали,
Кума дівки розтерзали,
Біг я кума виручати,
Став дівчат я зажимати.
Ой , гоп , чули – чули,
Ви про танці не забули ?
Танцюємо до упаду,
Крутим спереду і ззаду.
Ой , гоп , буги – вуги,
Гнуть у кольца хлопці дуги.
А я буду танцювати,
Щоб два круга намотати.
Ой, гоп , чики – чики,
Бідні мої черевики,
Шито – крито танцював,
Всі підбори  позбивав.
Ой, гоп , шито – крито,
Ниточками все пошито,
Хоч на голову я стану
Танцювать не перестану.
                20 червня 2013р
               


Рецензии
Просто здорово, с таким юмором написано. Прочтёшь и настроение поднимается.

Евгения Билая   01.02.2015 20:06     Заявить о нарушении
На юмор было ударенье чтоб поднять всем настроенье ,Вы правы ,спасибо Алла.

Алла Мисяк   02.02.2015 13:49   Заявить о нарушении
На это произведение написано 7 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.