Скороспiлочка

 
А я файна дівка... Дівка на виданні!!!
Є кабанчик на весілля, хрюка біля стайні.
Придане на віз зібрали, ще  й корову прив'язали...
А корова - му... Та й му...
Де ж ті хлопці - не пойму!

                Приспів
           Чи їм очі зав'язали ?
           Чи то ж люди не казали ?
           Що вже заміж їй пора. Скороспілочка я.
           Хлопці, чули? Ой, скороспілочка я!
           Всі почули? Ой, скороспілочка я!

А те моє личко - червона калина,
Ой, не лізе, та й ніхто через мого тина.
Ніби й ноги не криві, вишиванка на канві,
А корова - му... Та й му...
Де ж ті хлопці - не пойму!

                Приспів

А мене, та й всю - ніби щось лискоче,
Та ще й голуб до голубки гульоньки воркоче...
 Гарна дівка я нівроку, сватів жду цього я року.
А корова - му... Та й му...
Де ж ті хлопці - не пойму!
               
                Приспів
                26 червня 2013р


Рецензии
Приданое на возу, корова привязана к возу - хлопцы скоро набегут ватагой!!! Весёлая песня! Спасибо.

Анисья Ивановна Искоростинская   18.10.2013 15:50     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.