перевтома

люди втрачають свідомість,
мову
і віру в краще.
вечорами запивають втому
пивом дешевим
на твердих матрацах.
пігулки сигарет
у нічній темряві,
наче зорі у небі нашої прірви:
самогубці ін’єкціюють легені -
ми усі трохи хворі.
і що може важливого бути?
у цім пасивно-вмираючим світі
навіть повітря повне отрути
і себе нікуди діти.
у перетині днів буденних
накопичується перевтома
і самотність у кожній квартирі

привіт, любий,
я вдома

19:09 30.04.2013


Рецензии