2013 Доне, написано в Карпатах

Доню моя - люстерко мое,
Лагідно квітами світ розфарбован,
Він вже весь твій, він в тебе е,
Він і тобі, і мені подарован...

В цьому е щастя,тримай же ж його,
Скільки кохання родилось у тебе,
Все і віддай, а собі - нічого,
Бо ти вже мати, ій мати - не треба.

Скільки віддаш - повернется твое:
Крихітки-рученьки світ обіймають.
Доню моя - люстерко мое
Мамині спогади вас зберегають...


Рецензии