Батькiвщина-Мати Кличе!

         Я лише квітка ТВОЯ ,
         Що любить тебе усім серцем.
         Квітни Вітчизно моя ,
         Зрощена зернятком зерця.
         
         Де є у нас давно одна єдина,
         Й усьому народу дорога.
         Наша рідна Україна,
         В усьому світі, бо Одна:
         
         Журавлі веселкою курличуть,
         І мова наша гомонить.
         В Україні Людям личить,
         Вік погожий нам шумить.
         
         Батьківщина-Мати Кличе,
         Мати наша бо ясна.
         В вишині журавль курличе,
         Де Земля у нас Одна.
         
         Наша Мати – Україна,
         На усіх дочка Одна.
         Козаків ясних країна,
         І Земля не САМОТНА!
         
         Ми ж бо Нею гордимося,
         Любим ніжно над усе.
         Українцями давно звемося,
         Й СЛОВО пращурів несем.
         
         А Господь нам всім віщує,
         Довгі літа на віки.
         Кольорами нас з Весни парує,
         Й ніжно дарить Колиски!


Рецензии
Наша Мати - Україна,
На усіх дочка Одна!

Леся Танюк   25.08.2013 15:57     Заявить о нарушении