Украiну Ущедрим!
Збережи Нам незалежність.
Свято бережімо обережність,
Бо є у Нас в державі Маг!
Де Силу, Велич і щедроти,
В Україні збережемо!
Є у нас всі блага доти,
Доки Славою не промайнемо!
Орлятами ми є, Ми юні діти,
Любимо усе хороше і святе.
З любов`ю до сімей, це як гріти,
Так наш Бог нам Велич збереже.
Терпеливий і милостивий Маг,
Але й ПРОГНІВАТИСЯ Може.
Бо тримає Маг в височині Стяг,
І ми послухаємо, стати Гоже.
Де Висоти неба і Землі,
Ми ніби страхом утвердили.
Нас вже давно підтримали усі,
Із нами люди, в дзвони били.
Є у нас і Схід, і Захід,
І Віра і Правда, се як світ.
Усе нужденне, навіть кахель,
І з нами завжди білий цвіт!
Милість Божія зійшла Нам,
Ми Україну щедро ущедрим !
Усе будуєм, усе як Бами,
Творця Свого ми Прославим!
Правда Божа на Синах Синов,
Бережімо наступників ми своїх!
Засіяє іронькав Україні знов,
З Історичної й Сумної Долі!
Престол, наземний, свій, - се Я,
І Царство чеснотами не лая.
Благослови нас Боже, де Западня,
Бо Слово, Голос, і Віру маєм.
Благословляє й Маг нас на віки,
Як просить милості у Бога.
Доки у державі вінчаємося Ми,
Щасливо жити маєм змогу!!!
Свидетельство о публикации №113062804182
Щасливо жити маєм змогу!!!
**************************
Я - йдеться про кожного Українця!
Леся Танюк 13.10.2013 15:52 Заявить о нарушении