Весна весняна. Присвячу ться Танюк Михайлу!

                У Полтаві, весни розквітали,
                Де променисто гралися сади.
                Вони співали квітами, мов тали,
                Задумливо, де Ми були.
               
                Повітря чисте, де пташки співали,
                Де зліталися файні галки.
                Щось гомоніло, щось собі гадало,
                Де Ми були, там були й вони.
               
                Що думала весна, та що гадала,
                Як птахівниці наповнилися враз.
                Летіла, та, стокрила, весна весняна,
                І не забула порадувати нас.
               
                У Полтаві давні весни розквітали,
                Де розквітали на деревцях гілки.
                Там Ми були, Ми думку там гадали,
                Мов по країні, лишаючи думки.


Рецензии
Там Ми були, Ми думку там гадали,
Мов по країні, лишаючи думки.

Леся Танюк   25.08.2013 16:00     Заявить о нарушении