Славетний Украiнець! Присвята Б. О
Працював, мов стояв на П’єдесталі.
Для України славної багато див зробив,
Бо САМ Він був із Твердої Сталі.
Від згарища Вкраїну рятувавши,
Бився до останнього мов тіні.
Родину й землю дужо захищавши,
Не відав відпочинку й ліні.
Звитяга й вірність варта Українця,
Шануймося і ми в усі часи.
Славетного і праведного вінця,
З гідністю Ми можемо дійти.
Дурисвіт Славетним Українцем би не став,
Працювати над собою треба.
Те, що Величчю наділений, не знав,
Бо все ж дивився Він на лінощі, із неба.
Свидетельство о публикации №113062804147