Зустрiчатися треба
Це бажання старих пияків,
Воно нині для них наймиліше
В самотині останніх років.
Бо приходиш додому, там пустка,
Одне радіо тільки кричить,
Наче в решти родини відпустка
І поїхали десь відпочить.
Але знаєш – померла дружина
І роз’їхались діти твої,
Бо у них є своя вже родина
І турботи щоденні свої.
Добре те, що колись то подзвонять,
По мобільці спитають тебе,
Як здоров’я і пить заборонять
Все спиртне, щоб беріг ти себе.
Але ти вже не п’єш оковиту,
Поважаєш старих пияків
За їх душу до тебе відкриту
І розмови, які з ними вів.
Без розмов ти би з глузду вже з’їхав,
І як кажуть, ти б овочем став,
Або як той годинник би тікав,
Як розумна б істота пропав.
28.06.13.
Свидетельство о публикации №113062804026