творення власного свiту

Вірші – це творення власного світу,
В якому ти нічого вже не владний змінити.
І в цьому кайф. Крізь слів облуду
Як я напишу – так уже і буде.
Захочу – ти будеш прекрасним принцем,
А як захочу – огидним тролем.
А може – тільки моїм мізинцем,
А може – аж усім моїм болем,
А може – посмішкою моєю,
Ковтком міцної теплої кави
В похмуру погоду, а може – зорею,
Яку вже стирає ранкова заграва.
І хоч у житті ти безжальним звіром
Шматуєш душу, переступаєш межу
Життя мого, зате в моїх віршах
Ти будеш таким, як я напишу.

23.05.2009


Рецензии