***

Не треба злитись чи кричати,
А треба сильно лиш кохати,
Зробить назустрiч перший крок
I досягнути до зiрок.

Так буде, як розкаже Доля
 Ii, нажаль, нам РЅРµ Р·Рјiнить
 Р’СЃРµ Р¶ i РІРѕРЅР° Р±СѓРІР° безсила,
 РљРѕР»Рё прийшла кохання мить.

 


Рецензии