Тоне буе йоклый алмадым...
Сагынулардан чара тапмадым.
Кузлэремэ ай нурлары тоште,
Тоне буе йоклый алмадым...
Юлга чыгар алларыннан, утыр дилэр беразга,
Артыгын да монлануым хэерлеме икэн бу язда?
Язлар килгэч донья нурга чумды,
Сокланырга сузлэр тапмадым.
Нигэ генэ сагышлы жыр тынладым,
Тоне буе йоклый алмадым...
Юлга чыгар алларыннан, утыр дилэр беразга,
Артыгын да монлануым хэерлеме икэн бу язда?
Май аенда шомырт чэчэк атты,
Чэчэклэрен куреп туймадым.
Ерак балачагым ислэремэ тоште,
Тоне буе йоклый алмадым...
Юлга чыгар алларыннан, утыр дилэр беразга,
Артыгын да монлануым хэерлеме икэн бу язда?
2013, июнь
Свидетельство о публикации №113062702193