Адресовано Iринi Фарiон!
Людина , людиною є ,
Коли Вона любить, і доти…
Спокійно й щасливо живе.
Й Україна справді для Людей,
І поважаймо Ми свою Історію.
І не треба Нам нових Ідей,
Які ділять нашу Територію.
Вільними Усі Ми є давно,
Тож вчимося і себе Ми поважати.
І не тягніть Людей Ви
у політичне зло,
Бо тоді й ВИ не любите
Україну-Мати!
Свидетельство о публикации №113062509099
Тож вчимося і себе Ми поважати.
Леся Танюк 25.08.2013 16:03 Заявить о нарушении