Великий Украiнець!

Становлення Права і Держави,
Суть Конституційного процесу.
Основний Закон - в Державі Пава,
На щастя , пройшла абсцеси.

Віддаймо шану Кучмі Ми,
Оскільки не боявся ВІН процесу.
У 96-му наснилися Нам горді сни,
Із  Кучмою дійшли   прогресу.

Суверенітет, Держава, Демократизм,
Велике значення для нашої Країни.
Даровано великий прагматизм,
Що здивувалася Квітуча Україна.

28 червня, і 96- й рік!..
І Є Основній Закон Країни.
Кожен бачити і сказати міг,
Що Кучма, Се Великий Українець!


Рецензии
Кучма - Великий Українець!
Развития Страны Эсминец..!

Леся Танюк   26.11.2013 01:18     Заявить о нарушении