Кохаю...

Кохаю... і більше нічого.
Лиш світло і віра в руках.
Кохаю... і більше нікого.
Лиш ти в моїм серці і снах.

Кохаю... і вірю у небо
в незмінну безмежну блакить.
Кохаю... молюся за тебе,
за ту найщасливішу мить.

Кохаю... я вмію літати
ці крила, повір, не віддам.
Кохаю... і буду кохати.
Світ вічність присвячує НАМ


Рецензии