Загуляв

Затужила, заплакала за Іваном,
Та йому, видать, на неї наплювать.
Бо дівок у нього вдосталь, як бур*яну -
Є кого лілеять і кохать!

Думає про нього вдень і вночі,
Сниться їй коханий у ві сні.
А хлопчина й згадувать не хоче,
Як дивився в очі чарівні!

Як казав сп*яну : " Тебе кохаю ",
Як побратись з нею обіцяв...
Хлопчинонька, щовечора, іншу має...
Лиш приказує про себе : " Загуляв! "


Рецензии