Уркlила мурад

Ну итхъуна ишхъуна,
Букlуте лебакlира,
Лерхlале хlу намгъуна,
Хlатl назмурте лукlира.

Цархlилзе хlазе ана,
Мухlлили гъай хlадиру,
Церхlил рурси хlу ана,
Чархли кьабул хlариру.

Церхlили хlуни ана,
Чарх гона бирхlабиру,
Царали хlуни ана,
Уркlи гьарг бирхlабиру.

Мурадике дягъесан,
Ца гьуйзакан дашахlа,
Рази дуруле гьаман,
Гlямру жего дирахlа.


Рецензии