Хlу дия уръи царри

Хlу дия уръи царри,
Дугели закка лубкуй,
Цаца цlакь арцалера,
Хlаке вягъес урхlавруй.

Жегой дубурра царри,
Ца тусла вавне леркьуй,
Цаца лаг вашалера,
Хlаке лагикес хlавруй.

Хlу дия дигуй царри,
Уркlилизе рерхунил,
Нурачи цIахил цайра,
Хlаке диги дихьибил.

Буцlарил берхlиливан,
Дия чарх игахъулри,
Укlахъуле ай-аман,
УркIецlи хlабирулри.


Рецензии