Урхьулзе бебкlа

Каспийскла урхьулизе,
Дудеш дурхlя бакlилри,
Урхьула лутlилизе,
Дурхlя гlала иркулри.

Дудеш вягъяс угьхlавгьуб,
Гlаларкуй дурхlялике,
Урши мелла тамангьуб,
Эш шайил дунъялике.

Дурхlялис Шамиль букlун,
Бакlиле хугил талхъун-
Каспийскла урхьула,
Иша итl кахlалъахъун.

Хугина вягъилри итl,
Дарган итис дигахъун,
Арале калъарикlан,
Дарган рурси ирисун.

Жийкела рулхъуй нешли,
Агь балуй зат губагуб,
Уршила багьунхlале,
Карикиле гъагъ ругьуб.

Нешис хlябра декlил цаб,
Дурхlя цайчи эбкlибил,
Декlил цес хlабугьеса?!
Нешли царчи варибил.


Рецензии